Bordshockeyspel

Nu ska vi här på bordshockey.se titta lite närmare på själva bordshockeyspelet, både på hur det ser ut och hur du kan uppgradera det.

Bordshockeyspelet

Dagens bordshockeyspel är mycket stryktåligare än vad de var förr och utformningen är mycket bättre. Förr kunde spelarna till exempel inte åka bakom målburarna som de kan göra idag och skenorna som spelarna åker efter har justerats så att spelet blir aggressivare och roligare. Flera av skenorna är nämligen inte helt raka längre vilket inbjuder till fler närkamper.

På bordshockeyspelets kortsidor finns även ett extra högt plexiglas som ser till att pucken inte flyger så lätt över sargen. Vid kortsidorna finns även reglagen som du drar i när du ska förflytta spelarna och som du snurrar på när du ska slå iväg pucken eller ta emot en passning. På långsidorna finns även en målräknare som ni justerar efter varje mål som har gjorts.

Välj snabbare is

Det finns bordshockeyspel som har snabbare is än andra hockeyspel, en is som är 40 % snabbare. Det här gör spelet ännu roligare eftersom det då går undan ordentligt när du spelar, något som vi på bordshockey.se bara älskar!

Välj hockeylag

På de flesta bordshockeyspel medföljer ett lag med svenska spelare och ett lag med finska spelare och det är inget fel med det. Sverige och Finland är som bekant riktiga hockeyrivaler. Men du kan faktiskt köpa till ett helt nytt hockeylag om du vill, det kostar bara runt 90 kr. Du kan välja bland massor av NHL-lag och svenska lag, så det är bara att välja ut ditt favoritlag. Om ni är flera som ofta spelar bordshockey kan det ju vara grymt kul att ha var sitt hockeylag när det är dags för en turnering.